Редактор: Виолета Николаеваe-mail: [email protected]Може да има търговци, които продават с 50% надценка

...
Редактор: Виолета Николаеваe-mail: violeta_nikolaeva_petel.bg@abv.bgМоже да има търговци, които продават с 50% надценка
Коментари Харесай

Десислава Танева: Всеки оператор на хранителни продукти да предостави площи за предлагане на местни стоки

Редактор: Виолета Николаева

e-mail: [email protected]

Може да има търговци, които продават с 50% надценка в актуалната обстановка и никой нищо не може да им каже, само че бих предложила на вицепремиера да създадем необятна среща да обсъдим всички благоприятни условия. В момента продължаваме да консултираме всички заинтригувани страни. Ние желаеме всеки оператор на хранителни артикули да даде площи за предложение на локални регионални храни. Процентите са различни за другите артикули. Това сподели в предаването " Плюс-минус " по Нова телевизия министърът на земеделието и храните Десислава Танева.

Продължаваме да консултираме с всички заинтригувани страни предлагането всяка огромна комерсиална верига да даде площи за локални храни.

Целта на тази мярка е всеки консуматор да има достъп до свежи артикули локално произвеждане и да се помогне на българските производители в тази тежка обстановка. Такава мярка има в доста европейски страни. Във всичко останало в активността на веригите ние не внасяме каквато и да било регулация.

Тази процедура съществува в развитите страни. Ние не откриваме топлата вода. Въвеждаме процедура, която в някои страни е въведена от управляващите, а в други е направена по маркетингова самодейност, разяснява още земеделският министър.

Това е най-малкото, което може да се направи, с цел да се резервира поминъкът на всички. Това не изисква огромно изпитание. Тук приказваме за даване на опция за излагане на продукцията на локалните производители. В последна сметка потребителят ще избере какво да си купи, уточни Танева.

 

 

PETEL.BG се дистанцира през цялото време от съобщаването като изключителна вест на броя на умряли остарели хора в Италия, Испания и други страни с огромен % възрастно население.

Засега няма никакви данни, които да демонстрират, че има някакво нарастване на междинната сезонна смъртност в нито една от страните, което да постанова тази статистика да се оповестява като изключителна вест.

Информирайте се от достоверни източници!

Не се подавайте на операции и на евентуални опити на измамници и политици да употребяват изключителната финансова рецесия за користни персонални цели.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел| Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР